Η εταιρεία μας ασκεί τις δραστηριότητές της στο διεθνές εμπόριο για διάστημα περισσότερο από μισό αιώνα. Η δύναμή της είναι η φερεγγυότητα έναντι των πελατών της, με τους οποίους οι λογιστικές διαφορές σε ετήσια βάση (παρόλο που ο τζίρος ανά πελάτη υπερβαίνει το μισό δις ευρώ), ποτέ δεν έχουν ξεπεράσει διψήφιο αριθμό σε δραχμές στο παρελθόν ή κάποια λεπτά του ευρώ στις μέρες μας.

Οι ίδιοι οι πελάτες μας είναι και διαφημιστές μας ταυτόχρονα δείχνοντας έτσι την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε, με το επιλεγμένο έμπειρο προσωπικό μας.

Οι λύσεις οι οποίες δίνονται στα προβλήματα μεταφορών, εκτελωνισμών, αποθηκεύσεων και διανομών συχνά έχουν μειώσει κατά πολύ το κόστος της κάθε εταιρείας σε αυτούς τους τομείς, έτσι που στο τέλος οι δικές μας αμοιβές έχουν πληρωθεί από τις μειώσεις αυτές. Έχουμε μεγάλη εξειδίκευση σε μεταφορά και αποθήκευση επικινδύνων ουσιών (ΙΜΟ).

Η γκάμα των ειδών που διακινούμε περιλαμβάνει, χημικές πρώτες ύλες, φάρμακα, φυτοφάρμακα, εργαλεία, είδη οικιακής οικονομίας, διακοσμητικά, ηλεκτρονικά είδη, εργαλεία, ηλεκτρολογικό υλικό, αυτοκίνητα, οικοσκευές, ποτά, ξηρούς καρπούς, υποδήματα, έπιπλα κ.λ.π. και διαθέτουμε την γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευση για τις ιδιαιτερότητες του κάθε είδους.

Βρισκόμαστε σε επαφή με τις υπηρεσίες εκδόσεως αδειών εισαγωγής όπου χρειάζεται ή άλλων παραστατικών απαραίτητων για την διακίνηση των αγαθών σας. Η καθημερινή και συνεπής επαφή μας με τις υπηρεσίες αυτές (Υπουργεία, Τελωνεία κ.λ.π.) μας έχει καταστήσει ευέλικτους, ταχείς και αποτελεσματικούς.